Seminar

Seminar @Van Roey - 4 mei 2023

 

Energiebesparing & inzichtelijke data met DALI-2Energiebesparing wordt steeds belangrijker. De EU stelt steeds strengere eisen aan bedrijven om energiebesparende maatregelen te nemen en dit inzichtelijk te maken. Een lichtmanagentsysteem kan een grote bijdrage leveren aan het realiseren van energiebesparing en heeft nog veel meer te bieden op het gebied van monitoring en onderhoud. Daarnaast kunnen onze systemen perfect geïntegreerd worden met andere gebouwgebonden systemen waardoor een gebouw optimaal kan presteren en de systemen gebruiksvriendelijk zijn qua bediening en onderhoud.

Het seminar wordt gehouden op het hoofdkwartier van Van Roey in Rijkevorsel. Dit gebouw is volledig voorzien van een Helvar lichtmanagementsysteem waardoor u een goed beeld kan krijgen van de toepassing van het systeem en wat de bevindingen zijn van de gebruiker.

Datum: 4 mei
Tijd: 12:00 tot 17:00
Locatie: Van Roey - Oostmalsesteenweg 261 Rijkevorsel


 

Programma:

12:00 Lunchbuffet
13:00 Welkomstwoord en introductie Helvar & Van Roey
13:30 Wat is DALI en de verschillende systemen
Hoe werkt een basis DALI systeem, welke uitbreidingen heeft Helvar te bieden bovenop de DALI standaard en welke systemen zijn er beschikbaar?
14:00 Ontwikkelingen binnen bedrade en draadloze systemen - wat is de wereldwijde trend?
Wat zijn de voordelen van een bedraad of draadloos systeem en hoe kunnen we deze twee combineren in een hybride systeem?
14:30 Pauze
15:00 Integratie DALI lichtmanagementsysteem met andere gebouwgebonden systemen
Hoe kan het DALI lichtmanagementsysteem geïntegreerd worden met andere gebouwgebonden systemen en welke functionaliteiten en voordelen levert dit op?
15:30 Corporate Sustainability Directive
Hoe kan een lichtmanagementsysteem een grote bijdrage leveren aan energiebesparing en de besparing inzichtelijk maken?
16:00 Monitoring & data
Welke monitoringsplatformen zijn er, wat zijn de functionaliteiten en wat zijn de voordelen voor de verschillende betrokken partijen?
16:30 Afsluiting & borrel

Helvar Day @Van Marcke - 16 mei 2023

 

Beyond LightingOp 16 mei 2023 organiseren wij een 'Helvar Day' waar het thema Beyond Lighting centraal staat. Met een interactief programma willen we u meenemen in de ontwikkelingen die er plaats vinden in de wereld van lichtsturingen. Want lichtsturing gaat verder dan het aan- en uitzetten en het dimmen van verlichting. De fijnmazigheid van het netwerk maakt een verlichtingssysteem een bron van kwalitatieve data wat omgezet kan worden in waardevolle inzichten.
Daarnaast zijn er ook veel ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid en energiebesparing. Wij vertellen u graag welke bijdrage een lichtmanagementsysteem kan leveren aan het realiseren van energiebesparing en wat het te bieden heeft op het gebied van monitoring en onderhoud.

Datum: 16 mei
Tijd: 10:00 tot 17:00
Locatie: Van Marcke Technics - Lar Zuid blok Z5, Kortrijk Zuid
 


 

Programma:

10:00 Inloop
10:30 Introductie over Helvar
10:45 DALI en onze oplossingen
Wat heeft een lichtmanagementsysteem allemaal te bieden en hoe kan er voor ieder project een passende oplossing voorzien worden
Door: Sigurd de Knijf - sales engineer België
11:30 Buildings of the Future
A vision of healthy, sustainable, optimised indoor spaces; that use no more energy than is absolutely necessary.

Door: Alan Jackson - Intelligent Lighting Evengalist (Helvar UK)
12:15 Beyond Lighting: The Importance of IAQ (Indoor Air Quality) and Environmental Sensing
Why it is important to think about IAQ and what should we be aware of? Helvar are intelligent lighting experts, we believe environmental sensing through lighting systems is the perfect match

Door: Thet Oo – Director Wired Solutions (Helvar UK)
13:00 Pauze
14:00 Rondleiding Van Marcke
Het volledige DC en de kantoren van het gebouw zijn voorzien van een Helvar lichtmanagementsysteem. De technische dienst geeft tijdens de rondleiding een goed beeld van de werking van het systeem en geeft een toelichting waarom er voor Helvar gekozen is.
15:30 Demonstraties
3 x 20 minuten interactieve uitleg van verschillende systemen/software: Insights, ActiveAhead en Designer programmeersoftware
16:30 Afsluiting & borrel

 

Inschrijven

Bedrijfsgegevens

Gegevens workshop

Workshop volgen in:

Cursisten

Cursist toevoegen


 
Aanmelden