LED tools en ondersteuning

Tools

LEDesign Calculatie tool

Vind de juiste driver voor de juiste lichtbron in uw toepassing! LEDesign is een intuïtieve tool die ondersteuning biedt bij het ontwerpen van optimale combinaties van Helvar LED modules en drivers, of zelfs andere LED modules. Met behulp van de belangrijkste invoergegevens van de LED module automatiseert de LEDesign tool het selectieproces voor compatibele LED modules en LED drivers uit het uitgebreide assortiment van Helvar. LEDesign toont de belangrijkste elektrische en fotometrische parameters voor de geselecteerde combinatie en geeft aan of de LEDs onder of overbelast zijn. Bovendien kan de tool worden geprogrammeerd om een efficiëntiegrafiek van de geselecteerde LED-belasting weer te geven, om te laten zien hoe goed deze zal presteren. Bovendien maakt de tool een zeer eenvoudige vergelijking van energie met traditionele lichtbronnen mogelijk. De regelmatig bijgewerkte mobiele applicatie voor Android- en iOS-gebruikers is eenvoudig online of offline te gebruiken. LEDesign is ook beschikbaar als browserversie op ledesign.helvar.com en voor Windows® PC als desktopversie.

Google Play Store  
Apple App Store 
Online versie 
Windows versie 

Helvar Driver Configurator | NFC Production Programmer

De Helvar Driver Configurator is een geavanceerde tool waarmee parameters van Helvar drivers aangepast kunnen worden. Naast het doorvoeren van aanpassingen via de DALI lijn kunnen de parameters ook via NFC aangepast worden.

Het grote voordeel van aanpassingen doorvoeren via de DALI lijn is de automatische programmeer modus. Deze modus maakt het mogelijk om de parameters van 64 drivers tegelijk aan te passen. De drivers kunnen ook geprogrammeerd worden via ‘command promt’ commando’s en door middel van externe software.

De NFC Production Programmer is een tool waarmee LED drivers snel geprogrammeerd kunnen worden via NFC. Met de Helvar Driver configurator kan er een configuratiebestand gemaakt worden die vervolgens met de NFC Production Programmer snel overgezet kan worden naar de LED drivers.
 
 

MEER WETEN?

Heeft u meer informatie nodig? Of wilt u een passend advies ontvangen voor uw project? Laat het ons weten!
De prijzen van de componenten zijn te vinden in onze webshop.